Monday, September 17, 2007

A great comment about the Elections

A great e-mail i got from some good friends concerning the elections

Για σας κιριε Ιλ!
Δεν εχουμε γνοριστι! ιμαστε ι παπιες του εθνικου κιπου! Ιδαμε τα ορεα πολιτικα σας σχολια στο πισι του Σπυρακι που ινε καλος μας φιλος κε μας αρεσαν! και πιραμε το θαρος να σας ενιμερωσουμε γιατι μαλον τορα θα ξηπνατε! εμις δεν ψιφισαμαι αλα πιγαμε μαζη με το σπιρακη για παρεα, ο οπιος τορα ινε μεσα και παρακολουθι τις εξελιξις τρογοντας. (....μα πως μπορει;;;)
Ειδαμε πολυ κοσμο να περιφερετε και να χαμογελα και καταλαβαμε οτι κατι καλο εγινε!
Απο οτι μαθαμαι, κερδισε η νεα δειμοκρατια, δεν ξεβρουμε τι κωμα ιστε εσις αλλα αν περιμενετε κανενα διορισμο κσεκινιστε πανηγηρισμους, στα τελεφτεα 3,5 χρονια διοριστηκαν 400.000 ατωμα απο οτι ακουσαμε.
Το ΠΑΣΟΚ καταποντιστηκε γιατι οι ανθρωπι δεν αντεχουν αλλα ψεματα κε ιδικα οσοι βολεφτικαν, δεν ανεχοντε πλεον το ρουσφετι κε την αναξιοκρατια κε μπραβο τους!
Τα αριστερα κοματα ανεβηκαν αρκετα, δεν καταλαβαινουμε γιατι... δεν πρεπει να ινε θεμα υδεολογηας (λογικα αν στις εκλογες επεζε ρολο η υδεολογηα, προτο κομα θα εβγενε το λεφκο) μαλον ινε μοδα ....κε πολυ φοβομαστε οτι σε λιγο κερο ο Ασλανις κι ο Κοστετσος θα ξεφουρνισουσι καμια κολεξιον με τσε γκεβαρα κε ψιλοτακουνες αρβυλες κε θα τρεχουν στο Κολονακι, και στην επαρχια, φισικα...
Ο Καρατζαφερις φενετε οτι θα μπι στι βουλι κι αν ολα πανε καλα ισος μπι κι η υποψηφυα με το κομα του "Εφι Σαρρη-ψωλεω σε ξεχασαμε", να σινε χυσι μεσα απο το κυνοβουλιο τον καλο της αγωνα για τιν ορθοδοξια.
Εμις ,αν ψιφιζαμε, θα ψιφιζαμε οικολογους μπας κε μας κοιταξει κανεις κι εμας τα ζωντανα, αλλα δυστυχως δεν μας επιτρεπετε.
Τι λετε;.... Δεν ινε κριμα;... ΖΩΑ ΔΕΝ ΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΙΣ ;;;

0 comments:

 
© free template